fbpx
Livrare & Retur

LIVRARE

CUM COMANZI?
Îți alegi produsul/produsele care îți plac și le adaugi în coș. Procesezi comanda în pagina de checkout, lăsând toate datele necesare livrării.
Imediat ce ai plasat o comandă ne ocupăm de preluarea și procesarea datelor în așa fel încât produsul tău să ajungă cât mai repede la tine.

Printatul unui tricou poate dura maxim 7 zile. Model este premium Adler are un design modern cu un material confortabil de culoare negru. Imprimarea se realizează prin inkjet policromie direct pe textil, conferind rezistență în timp. Printatul unui hanorac poate dura între 2 și 3 săptămâni. Model este premium Stanley/Stella cu gluga și buzunar în față are un design modern cu un material confortabil de culoare negru. Print DTG direct pe textil, conferind rezistență în timp.

Se pune accent pe a livra produse de cea mai înaltă calitate, care să reziste în timp, atât pentru hanorac, cât și pentru ilustrații.

CÂT DE REPEDE LIVRĂM ȘI CÂT TE COSTĂ?
Livrarea se face prin curierat rapid. Pentru a livra cât mai multe comenzi cât mai repede, folosim mai multe firme de curierat. Timpul de livrare este între 2-4 zile lucrătoare.
Costul de livrare prin curier este de 20 lei, tarif valabil pentru întreaga țară. Plata se efectuează la ridicarea comenzii.

CUM SE PROCEDEZĂ CU RIDICAREA PERSONALĂ?
Produsele comandate se pot ridica de la adresa str. Doamnei nr. 5, București. Costul este 0 lei. După ce plasați comanda pe site cu bifa Ridicare personală, artistul vă va contacta pe adresa de mail pentru a stabili un interval în care puteți ridica comanda.

CONDIȚII CURIER?
Cumpărătorului nu îi este permisă deschiderea coletului decât ulterior semnării de primire și achitării contravalorii acestuia.
Curierul se angajează să contacteze Cumpărătorul în prealabil, prin telefon (SMS), pentru a-i comunica intervalul orar în care se va încerca livrarea comenzii la adresa. În cazul în care Cumpărătorul nu va fi găsit la adresa de livrare menționată, în intervalul orar, curierul va contacta Cumparatorul pentru a stabili detaliile unei noi livrări. Dacă nici la a treia încercare livrarea nu va fi realizată, coletul va fi returnat Vânzătorului iar comanda va fi anulată. În cazul în care Cumpărătorul nu poate fi contactat de catre Curier, comanda va fi ținută la depozitul zonal al curierului timp de 5 zile lucrătoare, înainte de a reveni la Vânzător. Cumpărătorul poate plasa din nou comanda respectivă, urmând să suporte în avans costurile transportului anterior (tur-retur), precum și costurile unei noi livrari, prin metode comunicate direct de reprezentanții Vânzătorului.

RETUR
Cumpărătorul are dreptul să renunțe la produsele achiziționate de pe Site, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
În toate cazurile returnării sau înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau înlocuire vor fi suportate de către Vânzător.
Renunțarea la cumpărarea unui produs sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur și în urmatoarele condiții:
-starea produselor trebuie să fie la fel, să nu fi fost purtate sau să nu prezinte urme de uzură sau consum;
Cumpărătorul are dreptul sa opteze o singură data pentru returnarea sau înlocuirea unui produs. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz iar Vanzătorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat în abuz.